Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Energian johtaminen & Enneagrammityylit – enneagrammi-ilta

helmikuu 12 @ 18:00 - 20:00

Energiaa on kaikessa vuorovaikutuksessa. Eri enneagrammityylien huomio kiinnittyy eri asioihin, energia seuraa mukana ja toimimme lopulta sen mukaisesti. Sen vuoksi on hyvin tärkeää tunnistaa oma energia, johtaa sitä, tunnistaa ympärillä oleva energia ja kehittyä vuorovaikutustilanteissa.

Tässä toiminnallisessa työpajassa opit lisää oman ennegrammityylisi energiasta, energian johtamisesta sekä saat käytännöllisiä malleja arjen tilanteisiin. Esimerkkimme tulevat työelämästä, joten työpaja sopii hyvin myös hr-asiantuntijoille ja esimiehille, vaikka enneagrammi ei olisikaan aiemmin tuttu.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.  Ei ennakkoilmoittautumista. Tila varattu 40 hengelle. Järjestäjä Suomen Enneagrammi ry, enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Toivomme osallistujia lähettämään etukäteen meille kysymyksen, joka ensimmäisenä ja polttavimpana tulee mieleen aiheesta.
Oman kysymyksesi voit lähettää osoitteeseen:
valmentajat@energiavalmennus.fi

Nina Karlsson
Energiavalmennus Oy

Nina Karlsson (KTM, HuK) on sertifioitu ammatti-coach (CBCM, ACC), enneagrammi-ohjaaja ETNT, jolla on pitkä kokemus johtajuudesta ja henkilöstön kehittämisestä eri aloilla. Visuaalinen ote ja positiivisuus kulkevat Ninan valmennuksissa mukana, niin tiimien kehittämisessä kuin yksilövalmennuksissakin. Business coachingin ja kulttuurin muutosvalmennusten lisäksi Nina tekee visualisointia ja livekuvituksia. Enneagrammi-tyyli 2 (so) tuo valtavasti energiaa muiden auttamiseen. Ninan työelämään lisäenergiaa tuovat perheen lisäksi monipuoliset vapaa-ajan harrastukset, kuten sukellus, suunnistus ja melonta, askartelua ja käsitöitä unohtamatta.
Lisätietoja:
https://fi.linkedin.com/in/ninakarlsson
www.energiavalmennus.fi
Heli Backman
Energiavalmennus Oy

Heli Backman (OTK) on sertifioitu ammatti-coach (ACC), enneagrammi-ohjaaja IEQ ja hänellä on pedagoginen pätevyys. Heli on kansainvälisen coach federaation (ICF:n) Suomen hallituksen varapuheenjohtaja. Heli toimii myös kaupallisena johtajana data-pohjaisissa liiketoiminnoissa ICT-alalla. Helillä on palo tiimien ja avaintahojen johtamisen kehittämiseen ja kulttuurin johtamiskyvyn nostamiseen organisaatioissa. Enneagrammi-tyyli 8 (so) tuo valtavasti energiaa muutosten johtamiseen ja tärkeiden asioiden eteen työskentelemiseen. Helin työelämään lisäenergiaa tuovat läheisten lisäksi vapaa-ajan harrastukset, kuten lenkkeily, lukeminen, ”leffailu” ja muodostelmaluistelu.
Lisätietoja:
https://www.linkedin.com/in/heli-backman/
www.energiavalmennus.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 12
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Suomen Enneagrammi Ry

Tapahtumapaikka

Radisson Blue Seaside Hotel, Helsinki
Ruoholahdenranta 3
Helsinki, Suomi
+ Google Map