Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaksi vuosikymmentä enneagrammia Suomessa – Juhlaseminaari

12.9.2015 @ 09:00 - 17:00

€45

Enneagrammiyhdistyksemme perustettiin 20 vuotta sitten. Olemme ylpeitä siitä, että pienen Suomen yhdistys on IEA:n (International Enneagram Association) paikallisyhdistyksistä vanhimpia ja suurimpia. Nyt on siis aihetta juhlaan! Tervetuloa seminaariin kohtaamaan enneagrammin harrastajia ympäri Suomen ja nauttimaan korkeatasoisesta ohjelmasta. Seminaari tarjoaa paneelikeskustelua ja puheenvuoroja enneagrammikentän monilta eri laidoilta. Syntymäpäivän kunniaksi tarjoamme enneagrammikakkukahvit.

PHOTO_SUSANinElmwood_EPPTEXT_350pxwSuurella ilolla toivotamme tervetulleeksi seminaarin erityisen juhlapuhujan Susan Olesekin Kaliforniasta Yhdysvalloista.

 Susan Olesek on yksi maailman johtavista enneagrammiosaajista. Hän on kouluttautunut sekä narratiivisessa Palmer-Daniels- että Riso-Hudson –ohjelmassa. Susanin elämä muuttui, kun hänet kutsuttiin pitämään enneagrammikoulutusta texasilaiseen vankilaan. Kokemus johti hänet omistamaan uransa vankilatyölle, välineenä enneagrammi. Tuloksena on huikeassa kasvussa oleva vankilahanke EPP – Enneagram Prison Project.  Susan myös jututtaa aiheen todellisia asiantuntijoita: entiset vangit Clay Tumey ja Victor Soto kertovat, miten enneagrammi on tarjonnut heille avaimet vapauteen. Tilaisuus tulkataan suomeksi.  

Enneagrammi juhlaseminaari

Aamupäivällä kattaus kotimaisia kokeneita enneagrammiosaajia paneelissa kertomassa enneagrammista monesta näkökulmasta. Ylhäältä vas. Viivi Pentikäinen, Seija Taivainen, Ari Lindeman. Alhaalta vas. Kristiina Harju, Olli Valtonen, Leila Valtonen.

Jim Grant ja Sari Ajanko ovat enneagrammiohjaajia ja sertifioituja coacheja. Jim on WholeBodyFocusing -kouluttaja ja -terapeutti. Sari opiskelee WholeBodyFocusing -kouluttajaksi. Koko Keho on portti tietoisuuden keskusten, sydämen, pään ja vatsan kokonaisvaltaiseen integroimiseen. Jim ja Sari kutsuvat meidät juurtuneeseen läsnäoloon, joka on tie kehon viisauden kuulemiseen.

Ohjelma Juhlaseminaari 12.9.2015 Suomen Enneagrammi ry

Ilmoittautuminen alkaa klo 9

9.30-9.45         Aloitussanat Laura Valtonen

9.45-11.00       Enneagrammiopettajien paneeli Viivi Pentikäinen, Seija Taivainen, Ari Lindeman, Kristiina Harju, Olli Valtonen, Leila Valtonen

11.00-11.10     Tauko

11.10-12.30     Whole Body Focusing Sari Ajanko ja Jim Grant

12.30-13.45     Lounastauko
Lounaan voi nauttia jossain lähistön ravintoloista omalla kustannuksella.

13.45-14.15     Syntymäpäiväkakkukahvit

14.15-16.45     Enneagram Prison Project Susan OlesekClay Tumey ja Victor Soto tulkkaus

16.45-17.00     Seminaarin päättäminen Laura Valtonen

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
12.9.2015
Aika:
09:00 - 17:00
Hinta:
€45
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.enneagram.fi

Järjestäjä

Suomen Enneagrammi Ry

Tapahtumapaikka

Ravintola Lapintiira
Lapinlahdenkatu 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map