Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

syyskuu 2017

Tampereen enneagrammi-ilta

syyskuu 7 @ 18:00 - 20:00
Wellness-hoitola, Nuolialantie 49
Tampere, Suomi
+ Google Map

Seuraava tapaamisemme on Härmälässä Wellness Hoitolassa 7.9.2017. Ehdotuksia illan teemaksi voi lähettää Tertulle (os. terttu.saksala@gmail.com). Sovimme syystapaamisessamme myös tuolloin alkavan "lukuvuotemme" tapaamisten ajankohdat (eli syystalven tapaaminen ja ensi vuoden puolelle ajoittuvat kaksi tapaamista).

Lue lisää »

2-5-8-ryhmä

syyskuu 12 @ 18:00 - 20:00
Helsinki Mission kerhohuone, Kinaporinkatu 11 A (2 krs)
Helsinki, 00500
+ Google Map

Kokoonnumme nyyttäriperiaatteella keskustelemaan viime kerralla valitsemastamme aiheesta: ”Odysseus - itsetuntemusmatka”. Oheislukemisena suosittelemme Homeroksen Odyseijaa Saarikosken käännöksenä. Ryhmällämme ja sen nimellä on 16 vuoden perinne. Nimestämme huolimatta toivotamme kaikki numerot sydämellisesti tervetulleiksi ryhmäämme. Olemme kiinnostuneita erilaisuudesta, henkisestä kasvusta ja kaikkien enneagramminumeroiden dynamiikasta. Tilajärjestelyjen ja tarjoilujen vuoksi edellytämme ilmoittautumista Marja-Terttu Kiurulle marjaterttu.kiuru@gmail.com.  

Lue lisää »

Euroopan enneagrammikonferenssi

syyskuu 22 @ 11:00 - syyskuu 24 @ 15:00
Radisson Blue Seaside Hotel, Helsinki, Ruoholahdenranta 3
Helsinki, Suomi
+ Google Map

Suomen Enneagrammi ry järjestää kansainvälisen enneagrammikonferenssin 22.-24.9.2017 Helsingissä. Konferenssin ilmoittautuminen on avattu. Varhaisen ilmoittautujan etu 370€ on voimassa 15.6. asti. Hinta tämän jälkeen 400€  www.enneagramfinland.fi/how-to-register Hinta sisältää kolmipäiväisen korkeatasoisen konferenssin, kokouskahvit ja lounaat. Majoitus ei sisälly hintaan. Tutustu esiintyjiin, mittava enneagrammiosaajien joukko ympäri maailmaa, monipuoliset työpajat. www.enneagramfinland.fi/presenters Suomen Enneagrammi ry:n hallitus. www.enneagramfinland.fi www.facebook.com/IEAEurope2017/

Lue lisää »
+ Export Events