täytä jäsenhakemus

Yhdistyksen jäsenyyttä voivat hakea kaikki, joita kiinnostaa itsetuntemus ja erilaisuuden ymmärtäminen enneagrammin avulla ja jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt ja eettiset ohjeet.

Hallitus hyväksyy hakemuksesta

• yhdistyksen varsinaiset jäsenet
  • varsinaisten jäsenten kanssa samassa taloudessa asuvat ns. perhejäsenet
  • kannatusjäsenet, jotka ovat yrityksiä ja muita yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jätä jäsenhakemuksesi tänne.

Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, saat tarkemmat ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Vuodelle 2016 vahvistetut jäsenmaksut ovat:

Perhejäsen

20/kalenterivuosi
  • varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Täysivaltainen yhdistyksen jäsen.

Kannatusjäsen

100/kalenterivuosi
  • Yritys/yhteisöjäsenyys; sis. yhden varsinaisen henkilöjäsenyyden (täysivaltainen yhdistyksen jäsen)

Jäsenedut

Jäsenmaksulla:

• Voit omalla panoksellasi osallistua ja vaikuttaa suomalaisen enneagrammitiedon ja ymmärryksen vahvistumiseen.
  • Saat sähköpostiisi 4-5 kertaa vuodessa jäsenkirjeen, joka sisältää tietoa enneagrammitapahtumista Suomessa ja ulkomailla sekä monipuolisia juttuja ja tietoiskuja enneagrammin ympäriltä.
  • Voit myös saada omia tai kääntämiäsi enneagrammiin liittyviä artikkeleita julkaistavaksi kotisivuilla.
  • Pääset ilmaisiin enneagrammi-iltoihin ja mukaan pienryhmätoimintaan.
  • Saat oikeuden osallistua ja äänestää yhdistyksen viralliseen vuosikokoukseen ja asettua ehdolle hallitukseen. Näin pääset vieläkin vahvemmin vaikuttamaan yhdistyksen konkreettisen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Pääset jäsenhinnalla mukaan Suomen yhdistyksen järjestämiin juhlatilaisuuksiin sekä konferensseihin tai koulutuksiin, joissa kansainväliset ja kotimaiset enneagrammiasiantuntijat pitävät huippuluokan koulutuksia, luentoja ja työpajoja.
  • Voit hakea yhdistyksen edustajaksi kansainvälisiin enneagrammikonferensseihin tai työryhmiin.
  • Voit hakea taloudellellista tukea kansainvälisiin enneagrammikonferensseihin.
  • Lisäksi kannatusjäsen voi markkinoida yhdistyksen kotisivuilla enneagrammikoulutuksiaan.
  • Voit saada 30 prosentin alennuksen ostaessasi enneagrammikorun koruntekijä Emil Lindforsilta.

Jäsenmaksulla mahdollistetaan lisäksi Suomen Ennegrammiyhdistyksen maajäsenyys kansainvälisessä enneagrammyhdistyksessä eli International Enneagram Association (IEA). Kansainvälinen yhdistys tarjoaa mm. tuoreita tutkimustietoa, näkemyksiä ja foorumeita enneagrammiin liittyen omilla netti- ja facebooksivuillaan. Lisäksi IEA akkreditioi enneagrammiasiantuntijoita, koulutuksia ja kouluttajia.