Kahdeksikko

Kaseista yleisesti

Itsevarma, Johtaja, Haastaja, Vaikuttaja, Suojelija

Kahdeksikkoja motivoi tarve olla itsevarmoja ja vahvoja ja vältää tuntemasta itseään heikoiksi ja riippuvaisiksi. Heidän huomionsa kiinnittyy vaikutusvoimaan ja kontrolliin. Heille on tärkeää oikeudenmukaisuus ja kunnioitus.

Kahdeksikot ovat suoria, itseensä luottavia, itsevarmoja ja suojelevia. Kasit arvostavat rehellisyyttä eivätkä anna helposti anteeksi, jos kokevat tulleensa petetyiksi tai huijatuiksi. Kasit ovat selviytyjiä ja nousevat yleensä nopeasti takaisin jaloilleen, vaikka olisivat kokeneet koviakin kolhuja elämässään.

Sokea alue: himo

Kasit parhaimmillaan

Kahdeksikot ovat parhaimmillaan suoria, arvovaltaisia, voimakastahtoisia, vaikutusvoimaisia, lojaaleja, energisiä, asiakeskeisiä, maanläheisiä, itsenäisiä, itseensä luottavia, pelottomia, suojelevia sekä suurisydämisiä, oikeudenmukaisia, reiluja.

Kasit huonona päivänä

Kahdeksikot ovat pahimmillaan kontrolloivia, dominoivia, kapinallisia, tunteettomia, ylihallitsevia, itsekeskeisiä, röyhkeitä, sanelevia, ei toisia kuuntelevia, epäileviä, omistushaluisia, aggressiivisia, kostonhaluisia.