Kakkonen

Kakkoset yleisesti

Auttaja, Antaja, Uhrautuja, Huolehtija

Kakkosia motivoi tarve olla rakastettuja ja arvostettuja. He haluavat ilmaista positiiviset tunteensa muita kohtaan ja saada toisilta tunnustusta. He ovat lämpimiä, välittäviä ja toisia tukevia ja herkkiä aistimaan toisten ihmisten tarpeet. Kakkonen tulee iloisiksi saadessaan olla hyödyksi ja avuksi.

Ihmissuhteet ovat kakkoselle todella tärkeitä ja hän tekee kaikkensa ylläpitääkseen hyviä suhteita läheisiinsä ja tekemään myönteisen vaikutuksen ihmisiin. Toisinaan kakkonen voi olla liiankin avulias  ja omasta hyvästä sydämestään sekaantua toisten asioihin, ja järjestellä  järjestellä asioita joskus jopa kysymättä avun todellista tarvetta tai ihmisten omia toiveita.

Sokea alue: ylpeys

Kakkoset Parhaimmillaan

Kakkoset ovat parhaimmillaan rakastavia, huoltapitäviä, palvelevia, uhrautuvia, sopeutuvia, ymmärtäviä, anteliaita, innostuneita, rohkaisevia, tunnustusta antavia, kuuntelevia, toisiin ihmisiin keskittyviä, herkkiä ihmisten tunteille.

Kakkoset huonona päivänä

Kakkoset ovat pahimmillaan marttyyrinomaisia, epäsuoria, manipuloivia, omistushaluisia, mustasukkaisia, syyllistäviä, hysteerisiä, ylisovittelevia, ylihuolehtivia, ylivilkkaita, mielisteleviä, tarvitsevia, mutta haluttomia ottamaan vastaan