Kolmonen

Kolmoset yleisesti

Suorittaja, Menestyjä, Uranrakentaja, Voittaja

Kolmosia motivoi tarve olla tuottavia, saavuttaa menestystä ja välttää epäonnistumisia. Heidän huomionsa suuntautuu asioiden tekemiseen ja menestymiseen. Heille on tärkeää oma rooli ja se, miltä asiat näyttävät.

Kolmoset ovat energisiä, optimistisia, itsevarmoja ja määrätietoisia. Kolmoselle on tärkeää erottua edukseen ja hän työskentelee uutterasti saavuttaakseen tavoitteensa. Kolmonen nauttii huomiosta ja haluaa tunnustusta onnistumisistaan.Onnistumisen tavoittelu saattaa näkyä joskus myös kilpailuhenkisyytenä tai jatkuvana itsensä tai osaamisensa kehittämisenä.

Sokea alue: petos

Kolmoset parhaimmillaan

Kolmoset ovat parhaimmillaan optimistisia, itsevarmoja, ahkeria, tehokkaita, tavoitteellisia, määrätietoisia, päteviä, itseään kannustavia, aktiivisia, dynaamisia, energisiä, käytännöllisiä, toisia motivoivia ja innostavia, pidettyjä organisoijia.

Kolmoset huonona päivänä

Pahimmillaan, narsistisia, teennäisiä, turhamaisia, itsekeskeisiä, pinnallisia, kärsimättömiä, kostonhaluisia, ylettömän kilpailuhenkisiä, yliaktiivisia, laskelmoivia, politikoivia, väriään vaihtavia, työnarkomaaneja.