Kansainvälisiä tapahtumia

Tulossa mm. IEA Sweden-Norway-Denmark Regional Conference toukokuussa 2022. Seuraa kansainvälisiä tapahtumia yhdistyksen Facebookissa ja Instagramissa.

Enneagrammi työelämässä -paneelikeskustelu 29.11.2021 (Zoom)

Tervetuloa ’Enneagrammi työelämässä’ -etätapahtumaan maanantaina 29.11.2021 klo 18-20!

Yhdistyksen päätapahtuma on tänä vuonna paneelikeskustelu, jonka aiheena on enneagrammi omassa ammatissa. Paneelin teema innostaa meitä ajattelemaan enneagrammia työkaluna päivittäisessä tekemisessämme ja saamme illan aikana tutustua, miten arvoisat panelistimme hyödyntävät enneagrammia omassa työssään ja mitä ajatuksia heillä on tulevaisuuden suhteen.

Keskusteluun osallistuu kattava otos eri toimialojen edustajia: kaupan ala, koulutus, tutkimus, valmennus, terveys, terapia, musiikki, johtaminen, verotus sekä kansainvälinen toiminta. Panelistimme edustavat eri enneagrammityylejä, jotka näkyvät ja kuuluvat keskustelussa. Tulossa on mielenkiintoinen ilta!

Enneagrammipaneeli on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että tilaisuutta ei tallenneta.

Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä yhteisöömme, voit liittyä jäseneksi täällä.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan paneelikeskustelua!

Enneagrammi tutuksi -etätapahtuma 10.11.2021

Suomen Enneagrammiyhdistys järjestää ke 10.11.2021 klo 18-20 Enneagrammi tutuksi -webinaarin, joka antaa perustietämyksen enneagrammista ja sen hyödyntämisestä itsetuntemuksen ja ihmisten moninaisuuden ymmärtämisen tukena. Webinaari sisältää enneagrammin yleisesittelyn sekä kaikkien 9 tyypin esittelyn kasvu- ja stressisuuntineen.
 
Webinaarin toteuttavat Minna ja Mari:
 
Minna Raiko (Enneagrammi Seiska) on HR-asiantuntija-valmentaja sekä ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja psykoterapeutti. Minna käyttää enneagrammia konsultoinnissaan ja valmennuksissaan taustatukena. Enneagrammin avulla voi päästä syvällisiin oivalluksiin vuorovaikutushaasteiden ratkaisuissa ja onnistumisen varmistamisessa. etunimi.sukunimi@mielenhelmi.fi
 
Mari Blomqvist (Ennegrammi Kakkonen) on sertifioitu Enneagram Practitioner, NLP Master Practitioner ja sertifioitu Results Coach. Mari käyttää työssään työyhteisövalmentajana enneagrammia säännöllisesti mm. coachingin tukena ja työyhteisöjen moninaisuuden ymmärtämiseksi ja hyödyntämiseksi. Marin mielestä enneagrammissa on loputtomasti mahdollisuuksia ja siksi se on niin kiehtova työkalu. etunimi.sukunimi@paravita.fi
 
Webinaari sisältää luento-osuuden lisäksi pienryhmätyöskentelyä, jonka kautta saa varmuutta omaan enneagrammityyppiinsä. Ennen webinaaria voit käydä tekemässä ennegrammiin pohjautuvan Tunnista itsesi® -persoonallisuustestin.
 
Webinaari on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että tilaisuutta ei tallenneta.
 
Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä mukaan yhteisöömme, voit tehdä sen täällä.
 
Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!
 

Emilia Vasko-Kujala: ’Yhdeksän polkua henkiseen kasvuun’ 16.9.2021 (Zoom)

Emilia Vasko-Kujala, KEHTO KOULUN perustaja ja pääopettaja, luennoi meille syyskuussa aiheesta ’Yhdeksän polkua henkiseen kasvuun – miten enneagrammi voi tukea kunkin ennea-tyypin henkistä kasvua ja kypsymistä’. Enneagrammiyhdistyksellä on ilo saada järjestää tämä henkisen enneagrammin luento. Tapahtuma on paitsi tiedollinen myös kokemuksellinen, sisältäen lyhyitä hiljentymisiä, meditaatioita ja pieniä harjoitteita.

”Ihmisyydessä, meissä jokaisessa ihmisenä, on potentiaalia ja huimaa syvyyttä, josta emme ole ehkä omassa arjessamme tietoisia. Tai saamme siitä aavistuksia hiljentyessä, kohdatessa, avautuessa elämälle. Enneagrammi upeana ja monipuolisena ihmisyyden ymmärtämisen työvälineenä, tarjoaa karttaa ja viitekehystä asettua tutkimaan jokaisessa ennea-tyypissä avautuvaa spesifiä henkisyyden ulottuvuutta ja polkua tuon syvyyden äärelle. Aivan kuten psykologisessa kypsymisessäkin myös henkisellä matkallamme olemme sokeita tai ennakkoluuloisia asioille, jotka ovat kasvuamme kannalta välttämättömiä. Enneagrammin henkinen viisaus ei liity mihinkään tiettyyn uskontoon tai uskomusjärjestelmään ja se voi hyväksyvällä viisaudellaan helpottaa ja auttaa meitä katsomaan itseämme kokonaisena, lempeän tarkasti, viitoittaen polkua, joka avaa suurinta potentiaaliamme.”

KEHTO KOULU on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu, jonka Emilia on perustanut vuonna 2011 yhdessä yhtiökumppaninsa ja aviomiehensä Tommi Charanpal Singh Kujalan kanssa. KEHTO KOULUN pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma, jossa Enneagrammin opetuksella on olennainen sija itsetuntemuksen syventämisessä ja oman autenttisen äänen avaamisessa. Kehdossa enneagrammin tutkiminen on paitsi psykologinen prosessi, myös sielullinen ja henkinen tutkimusmatka. Emilia on opettanut oman liki 15-vuotisen enneagrammitaipaleensa aikana tätä henkisen kasvun välinettä sadoille retriittiläisille. Lisää tietoa Kehto Koulusta löydät täältä: www.kehtokoulu.fi sekä www.kehtokouluverkossa.fi.

Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen, liity mukaan yhteisöömme täältä.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on saatavissa jälkeenpäin. Tilaisuuden lopussa on aikaa kysymyksille, niiden tallentamisesta sovitaan kuitenkin yhdessä. Muuta aineistoa ei jaeta, joten otathan muistiinpanovälineet esille.

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Heinäkuussa virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021

16.-18. heinäkuuta 2021 järjestetään ensimmäinen virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021. Katso kansainvälisen konferenssin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Kolmipäiväisessä konferenssissa pidetään yli 80 presentaatiota. Suomalaisia esiintyjiä ovat Marika Borg, Viivi Pentikäinen ja Sari Vuohtoniemi. Konferenssin tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuukauden ajan, elokuun puoliväliin asti.

 

World Enneagram Day 29.5.2021 (Zoom)

Enneagrammipäivän tallenne on julkaistu. Videolla esiintyy kymmenen maata Euroopasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Lisäksi esittäytyvät USA:n Chapterit. Youtube-kuvauksesta näet kunkin maan aikataulun. Suomen osuus alkaa 38 minuutin kohdalta.

Seuraava globaali Enneagrammipäivä järjestetään 28. toukokuuta 2022.

Maailmanlaajuista World Enneagram Day -päivää juhlittiin 29.5.2021. Katso Suomen ennakkovideotervehdys!

Enneagrammipäivänä järjestettiin kansainvälistä ohjelmaa klo 16 alkaen (Suomen aikaa). Lue lisää maksuttomasta virtuaalitapahtumasta, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa!

Enneagram & Sport 10.6.2021 (Zoom)

Kesäkuussa meillä on ilo järjestää etäluento toivotusta aiheesta eli miten enneagrammia voidaan yhdistää urheiluun. Anne Talvitie tulee kertomaan, miten hän käyttää enneagrammia työssään ja mitä etuja enneagrammi tuo urheiluun. Tervetuloa kuuntelemaan torstaina 10.6.2021 klo 19-20.30!

Anne Talvitie käyttää enneagrammia työkalunaan tehdessään mentaalivalmennuksia urheilijoille, työtiimeille ja yksityishenkilöille. Anne kouluttaa myös valmentajia ja esittelee meille mm. valmentajien käyttöön teettämänsä testikorttipakan.

Ilmoittaudu mukaan. 

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Tervetuloa!

Enneagrammin kasvusuunnat 19.5.2021 (Zoom)

Enneagrammiyhdistyksen jäsenet voivat halutessaan pyytää etätapahtuman tallenteen. Laita sähköpostia osoitteeseen enneagrammi.yhdistys @ gmail.com.

Viivi Pentikäinen, enneagrammikouluttaja, valmentaja ja positiivisen psykologian innoittaja, tulee vieraaksemme 19.5.2021 klo 18-20. Tervetuloa etäluennolle kuulemaan enneagrammin kasvusuunnista!

Luennolla Viivi perehdyttää kuulijat Enneagrammin kasvusuunnat -teoriaan syvällisen ihmisenä kasvun näkökulmasta. Kasvusuuntia käsitellään suhteessa psykologisen terveyden tasojen dynaamiseen vaikutukseen sekä kuinka integraation ja disintegraation vaikutus muuntuu terveydentasojen vaikutuksesta. Luennolla pohditaan erityisesti integraation ja kasvun näkökulmasta, kuinka voimme tietoisesti kohottaa omaa psyykkisen terveyden ja hyvinvoinnin tasoa ja näin saavuttaa kokonaisen potentiaalimme.

Luennolla Viivi esittelee myös uuden näkökulman kasvusuuntien dynamiikkaan, jossa erityisesti läheisissä ihmissuhteissa, kuten parisuhteessa ja perheessä, toiminnan logiikka kasvu- ja stressisuunnissa muuttuu ja kuinka voimme olla siitä tietoisia.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu mukaan 18.5.2021 mennessä. Sinulle lähetetään vahvistusviesti ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021

Kesällä 16. – 18.7.2021 järjestetään ensimmäinen virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021. Katso kansainvälisen konferenssin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan! Kolmipäiväisessä konferenssissa pidetään yli 80 presentaatiota.

Tapahtuman ennakkohinta (’early bird’) on toukokuun loppuun asti $149 (n. 120 euroa). Yhdistyksen jäsenenä voit hakea osallistumismaksuun kansainvälisen verkostoitumisen tukea, josta on kerrottu jäsenkirjeissä. Muista hakea tukea 31.5.2021 mennessä

Konferenssin tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuukauden ajan eli elokuun puoliväliin asti.

Vuosikokous 13.4.2021 (Zoom)

Tervetuloa, jäsenet, Suomen Enneagrammi ry:n vuosikokoukseen 2021! Järjestämme vuosikokouksen Zoom-etätapahtumana tiistaina 13.4.2021 klo 18.00. Lähetämme jäsenille kutsut ja ilmoittautumisohjeet. Tässä ilmoittautumislinkki vuosikokoukseen.

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Jäsen, muistathan ilmoittaa meille, jos oma sähköpostiosoitteesi vaihtuu!

Hallitus kaudella 2021-2022

  • Puheenjohtaja: Christina Björkell – cbjorkell@gmail.com
  • Varapuheenjohtaja: Mari Blomqvist
  • Taloudenhoitaja: Satu Savioja
  • Jäsenasiainhoitaja: Minna Raiko
  • Viestintä- ja markkinointivastaava: Satu Kuosmanen
  • Sihteeri: Mari Blomqvist 

Tietosuojaseloste