Kansainvälinen webinaarisarja enneagrammityypeistä

Russ Hudson ja Catherine Bell esittelevät eri enneagrammityyppejä webinaarisarjassaan marras-joulukuussa 2020 ja tammikuussa 2021.

Lue lisää ja ilmoittaudu allaolevista linkeistä. Yseistä ja Ykkösistä puhutaan marraskuussa. Kakkoset, Kolmoset ja Neloset esitellään joulukuussa ja Viitoset, Kuutoset ja Seiskat ovat vuorossa tammikuussa 2021.

Webinaarit järjestetään maanantai-iltaisin klo 19 Suomen aikaa. Englanninkielisten webinaarien kesto on 60+30 min. ja hinta on 35 dollaria/webinaari.

Marraskuu:

23 November – Enneagram Point 9, The Peacemaker:

“At the top of the Enneagram symbol sits point Nine, and it is there for a reason. In so many ways, the lessons of point Nine are universal and help us understand what authentic Enneagram work is really about. We will look at some of the traditional concepts connected with point Nine, bust some stereotypes that have crept into the teachings, and explore the ways in which the gifts and challenges of this type live in us, whether or not this is our dominant type. As with all our sessions, we will learn how the gifts of the type are qualities of presence accessible to all, and how Nine is also a lesson in being grounded in the midst of the changes of life.”

https://us02web.zoom.us/webinar/register/1716040733632/WN_3QQ1xQr3RMKN2egy8Joweg

30 November – Enneagram Point 1, The Reformer

”As with all the nine points, Type One has very important teachings to convey to all of us. For example, how can I remain relaxed within while addressing the very real problems and challenges of this world? How can I honour what is good, true, and ethical without making myself or others bad? What is the difference between conscience and our inner critic? We will look at how this plays out for people who have One as their dominant type, but also how each of us “dances with” this part of the human psyche. We will explore the gifts of the type as well as some of the potential pitfalls as they manifest in all of us.”

https://us02web.zoom.us/webinar/register/8616040733981/WN_6y2VtbkmRh6eN2h_e0HqzQ

Joulukuu:

7 December – Enneagram Point 2, The Helper

”At this point in our journey, we “turn the corner” from the belly-based types to the heart types and explore the inner world of point Two. We will look at some of the traditional concepts connected with point Two, see through the stereotypes to a more compassionate view of this type, and explore the ways in which the gifts and challenges of the Two live in us, whether or not this is our dominant type. We will examine the gifts of the type as well as some of the potential pitfalls. Two is also an exploration of what it means to truly be in relation with another.”

https://us02web.zoom.us/webinar/register/4416040734334/WN_LO0OjfxjSU6mZYCopbutEg

14 December – Enneagram Point 3, The Achiever

https://us02web.zoom.us/webinar/register/1116040734738/WN_brIo_Y4zTfaWnZIHDa57hg

28 December – Enneagram Point 4, The Individualist

https://us02web.zoom.us/webinar/register/7716040735114/WN_li9sIG0aR_-_ZZLY5UN0gA

Tammikuu 2021:

4 January – Enneagram Point 5, The Investigator

https://us02web.zoom.us/webinar/register/6316040735472/WN_XxzE8SqbQt-5Up74JjQIWw

11 January –  Enneagram Point 6, The Troubleshooter

https://us02web.zoom.us/webinar/register/1016040735947/WN_kNetAHIXQ4GF_DP_A_UiHQ

18 January –  Enneagram Point 7, The Enthusiast

https://us02web.zoom.us/webinar/register/9016040736307/WN_4CH0FCxNQnWrdlCbhL6dMg

     

Enneagrammi ja luonteenvahvuudet 5.11.2020

Enneagrammiyhdistyksen jäsenet voivat halutessaan pyytää etätapahtuman tallenteen ja materiaalit. Laita sähköpostia osoitteeseen enneagrammi.yhdistys@gmail.com.

Viivi Pentikäinen piti luennon aiheesta Itsetuntemusta vahvuuksilla ja voimavaroilla – Enneagrammia ja Positiivista psykologiaa hyödyntäen. Enneagrammi-ilta järjestettiin 5.11.2020  Zoom-etäyhteydellä.

Luennolla perehdyttiin positiiviseen psykologiaan, luonteenvahvuuksiin sekä enneagrammiin itsetuntemuksen kasvattamisessa. Mitä positiivinen psykologia ja hyvinvointitutkimus tuovat enneagrammipersoonallisuuksien ja itsetuntemuksen kanssa työskentelyyn? Miten voimme vahvistua ja lisätä itsetuntemustamme enneagrammin ja hyvinvointitutkimuksen keinoilla? Ja miten vahvuuksien ja heikkouksien kanssa työskentely tasapainottuu positiivisen psykologian työmenetelmillä? 

Viivi Pentikäinen on EIF-Enneagrammikouluttaja ja opettaja sekä Tunnista Itsesi -persoonallisuustestin toinen tekijä. Viivi kouluttaa opettajia ja kasvatusalan henkilöstöä Positive Education -yrityksessään sekä tekee väitöskirjaa positiivisesta psykologiasta Helsingin yliopistolla. Viivi on opiskellut Enneagrammi-opettajaksi Don Richard Rison ja Russ Hudsonin opissa Yhdysvalloissa ja opettanut enneagrammia jo yli 15 vuotta Namaste Oy:ssä ja lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Lue lisää Viivistä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/ ja https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi

Tilaisuus on avoin kaikille ja 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä. 

 

Resilienssi ja Enneagrammi 1.10.2020 (Zoom)

Tervetuloa etätapahtumaan Resilienssi & Enneagrammi!

Vieraspuhujamme on Sari Vuohtoniemi ja aiheena Resilienssi ja stressinhallinta Mind-Body Bridgingiä ja enneagrammia hyödyntäen. Tilaisuus järjestetään Zoom-etäyhteydellä to 1.10.20 klo 18 – 19.30.

Muutosvauhdin ja kompleksisuuden lisääntyessä tulee entistä tarpeellisemmaksi kasvattaa kykyä mukautua, selviytyä stressistä ja kasvattaa omaa resilienssiä. Mind-Body Bridging (MBB) on tutkitusti nopeasti vaikuttava menetelmä, joka lisää perustavanlaatuisia itsesäätelytaitoja ja vahvistaa resilienssiä ja kykyä palautua stressistä.

Vuorovaikutteisessa jäsenillassa pääset kokeilemaan itse MBB:n vaikuttavuutta käytännön harjoitusten kautta ja oivaltamaan yhteyksiä eri persoonallisuustyyppien dynamiikkaan ja kasvuun.

Sari Vuohtoniemellä on 20 vuoden kokemus johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen kehittämisestä ja hänen missionaan on auttaa aitoa potentiaalia esille ihmisistä ja tiimeistä. Sarin erityisosaamista on rakentaa erinomaista itsen ja muiden johtajuutta erityisesti tunneälyn, resilienssin, vuorovaikutus- ja coaching-taitojen, johtoryhmien ja organisaatioiden johtamiskulttuurin kehittämisellä.

Ilmoittaudu mukaan 30.9.20 mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille ja yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on 25-vuotisjuhlavuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä!

Ihmissuhdetaidot, positiivinen psykologia ja enneagrammi 2.9.2020

Enneagrammi-illan teemana ovat ihmissuhdetaidot, positiivinen psykologia ja enneagrammi.   

Tilaisuus pidetään Helsingin Ruoholahdessa, Radisson Blu Seaside -hotellissa klo 18 – 20 (osoite Ruoholahdenranta 3). Lähetämme illan esityksen myös FB Live -kokeiluna klo 18. 

Ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille ja yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä (linkki).

Ilmoittaudu ma 17.8.2020 mennessä! Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Huomaa, että tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen, ja muistathan myös itse peruuttaa ajoissa, jos et pääse tulemaan.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä linkistä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa!

Keskustelutilaisuus Itsetuntemus ja korona 11.6.2020 klo 19 (zoom)

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan havaintoja itsestäsi ja enneagrammityypistäsi Itsetuntemus ja korona -iltaan torstaina 11.6.2020 klo 19-20.30.

Tilaisuus pidetään Zoom-etäyhteydellä. Erikseen ilmoittautumista ei tarvita. 

Miten tunnistat oman enneagrammityyppisi ominaisuuksia koronan aikaan ja yleensä?
Mitä hyvää korona-aika on tuonut sinulle?
Mitä uutta tämä aika on tuonut itsestäsi esille, näkyväksi?
Mitä kaipaat eniten (koronakevään jälkeen)?

Linkin tilaisuuteen saat jäsenpostissa tai voit pyytää sen erikseen sähköpostilla enneagrammi.yhdistys@gmail.com.

Jos et vielä ole jäsen, voit myös täyttää jäsenhakemuksen, joka löytyy sivuiltamme Yhdistyksestä -> Liity jäseneksi tai suora linkki: Liity jäseneksi 

Tapahtuma on osa Suomen Enneagrammiyhdistyksen 25-vuotisjuhlavuotta.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Hallitus kaudella 2020-2021

  • Puheenjohtaja Christina Björkell – cbjorkell@gmail.com
  • Varapuheenjohtaja Laura Valtonen 
  • Sihteeri ja viestintä Satu Kuosmanen
  • Taloudenhoitaja Merja-Leena Silander
  • Tietotekniikka Timo Kuisma