Enneagrammi ja luonteenvahvuudet 5.11.2020 (Zoom)

Tervetuloa etätapahtumaan Enneagrammi ja luonteenvahvuudet!

Viivi Pentikäinen pitää luennon aiheesta Itsetuntemusta vahvuuksilla ja voimavaroilla – Enneagrammia ja Positiivista psykologiaa hyödyntäen. Enneagrammi-ilta järjestetään torstaina 5.11.2020 klo 18 – 19.30 Zoom-etäyhteydellä.

Luennolla perehdytään positiiviseen psykologiaan, luonteenvahvuuksiin sekä enneagrammiin itsetuntemuksen kasvattamisessa. Mitä positiivinen psykologia ja hyvinvointitutkimus tuovat enneagrammipersoonallisuuksien ja itsetuntemuksen kanssa työskentelyyn? Miten voimme vahvistua ja lisätä itsetuntemustamme enneagrammin ja hyvinvointitutkimuksen keinoilla? Ja miten vahvuuksien ja heikkouksien kanssa työskentely tasapainottuu positiivisen psykologian työmenetelmillä? 

Viivi Pentikäinen on EIF-Enneagrammikouluttaja ja opettaja sekä Tunnista Itsesi -persoonallisuustestin toinen tekijä. Viivi kouluttaa opettajia ja kasvatusalan henkilöstöä Positive Education -yrityksessään sekä tekee väitöskirjaa positiivisesta psykologiasta Helsingin yliopistolla. Viivi on opiskellut Enneagrammi-opettajaksi Don Richard Rison ja Russ Hudsonin opissa Yhdysvalloissa ja opettanut enneagrammia jo yli 15 vuotta Namaste Oy:ssä ja lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Lue lisää Viivistä: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/ ja https://www.namaste.fi/fi/enneagrammi

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu 4.11.20 mennessä. Ilmoittautumislomake sekä lisätietoja löytyy tästä linkistä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, jos et pääsekään mukaan.

Tilaisuus on avoin kaikille ja 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä. 

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronavirustilanteesta riippuen.

Resilienssi ja Enneagrammi 1.10.2020 (Zoom)

Tervetuloa etätapahtumaan Resilienssi & Enneagrammi!

Vieraspuhujamme on Sari Vuohtoniemi ja aiheena Resilienssi ja stressinhallinta Mind-Body Bridgingiä ja enneagrammia hyödyntäen. Tilaisuus järjestetään Zoom-etäyhteydellä to 1.10.20 klo 18 – 19.30.

Muutosvauhdin ja kompleksisuuden lisääntyessä tulee entistä tarpeellisemmaksi kasvattaa kykyä mukautua, selviytyä stressistä ja kasvattaa omaa resilienssiä. Mind-Body Bridging (MBB) on tutkitusti nopeasti vaikuttava menetelmä, joka lisää perustavanlaatuisia itsesäätelytaitoja ja vahvistaa resilienssiä ja kykyä palautua stressistä.

Vuorovaikutteisessa jäsenillassa pääset kokeilemaan itse MBB:n vaikuttavuutta käytännön harjoitusten kautta ja oivaltamaan yhteyksiä eri persoonallisuustyyppien dynamiikkaan ja kasvuun.

Sari Vuohtoniemellä on 20 vuoden kokemus johtamisen, tiimien ja työyhteisöjen kehittämisestä ja hänen missionaan on auttaa aitoa potentiaalia esille ihmisistä ja tiimeistä. Sarin erityisosaamista on rakentaa erinomaista itsen ja muiden johtajuutta erityisesti tunneälyn, resilienssin, vuorovaikutus- ja coaching-taitojen, johtoryhmien ja organisaatioiden johtamiskulttuurin kehittämisellä.

Ilmoittaudu mukaan 30.9.20 mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille ja yhdistyksen juhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on 25-vuotisjuhlavuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä!

Ihmissuhdetaidot, positiivinen psykologia ja enneagrammi 2.9.2020

Enneagrammi-illan teemana ovat ihmissuhdetaidot, positiivinen psykologia ja enneagrammi.   

Tilaisuus pidetään Helsingin Ruoholahdessa, Radisson Blu Seaside -hotellissa klo 18 – 20 (osoite Ruoholahdenranta 3). Lähetämme illan esityksen myös FB Live -kokeiluna klo 18. 

Ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille ja yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se on maksuton. Myös jäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa, joten jos et vielä ole jäsen, niin nyt kannattaa liittyä (linkki).

Ilmoittaudu ma 17.8.2020 mennessä! Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Huomaa, että tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen, ja muistathan myös itse peruuttaa ajoissa, jos et pääse tulemaan.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä linkistä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa!

Keskustelutilaisuus Itsetuntemus ja korona 11.6.2020 klo 19 (zoom)

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan havaintoja itsestäsi ja enneagrammityypistäsi Itsetuntemus ja korona -iltaan torstaina 11.6.2020 klo 19-20.30.

Tilaisuus pidetään Zoom-etäyhteydellä. Erikseen ilmoittautumista ei tarvita. 

Miten tunnistat oman enneagrammityyppisi ominaisuuksia koronan aikaan ja yleensä?
Mitä hyvää korona-aika on tuonut sinulle?
Mitä uutta tämä aika on tuonut itsestäsi esille, näkyväksi?
Mitä kaipaat eniten (koronakevään jälkeen)?

Linkin tilaisuuteen saat jäsenpostissa tai voit pyytää sen erikseen sähköpostilla enneagrammi.yhdistys@gmail.com.

Jos et vielä ole jäsen, voit myös täyttää jäsenhakemuksen, joka löytyy sivuiltamme Yhdistyksestä -> Liity jäseneksi tai suora linkki: Liity jäseneksi 

Tapahtuma on osa Suomen Enneagrammiyhdistyksen 25-vuotisjuhlavuotta.

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköposti: enneagrammi.yhdistys@gmail.com

Hallitus kaudella 2020-2021

  • Puheenjohtaja Christina Björkell – cbjorkell@gmail.com
  • Varapuheenjohtaja Laura Valtonen 
  • Sihteeri ja viestintä Satu Kuosmanen
  • Taloudenhoitaja Merja-Leena Silander
  • Tietotekniikka Timo Kuisma