Tapahtumia 2023

Enneagrammin live-illat 

Espoo

ti 16.5.2023 klo 18–20 Enneagrammi-teehetki Espoon Jupperissa Auli Malimaan kutsumana. Keskustelun aiheena on ’Johda itseäsi enneagrammin avulla’. 

Ilmoita osallistumisestasi Aulille 15.5.2023 mennessä sähköpostitse (auli.malimaa [at] iloversum.fi) ja kysy tapahtuman osoite.

Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylä

to 1.6.2023 klo 18–20 Anna Sorkon kutsumana paikassa Crazy Town (Kauppakatu 39, Jyväskylä). Keskustelun aiheena on ’Johda itseäsi ja energiaasi enneagrammin avulla’. 

Ilmoita osallistumisestasi Annalle ke 31.5.2023 mennessä sähköpostitse (anna.sorko [at] gmail.com). Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille. Tarjolla teetä ja pikkupurtavaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampere

ti 6.6.2023 klo 17.30–19 Anne Elina Akolan kutsumana pääkirjasto Metsossa (luentosali Katajassa). 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Suomen Enneagrammi ry:n vuosikokous, seminaari ja illallinen

Aika: lauantai 22.4.2023 klo 11.30 alkaen

Paikka: Pääkirjasto Metso, Kuusi-sali, Pirkankatu 2, Tampere

OHJELMA

klo 11.30–12.30 Vuosikokous ja kahvit osallistujille

klo 12.30–13 Tauko

klo 13–14 Luento: Enneagrammi lapsen kasvua tukemassa. Luennoitsija Pauliina Avola.

klo 14–14.15 Tauko

klo 14.15–15.45 Paneeli: Enneagrammi, lapset & nuoret

klo 16.15– Omakustanteinen illallinen ravintola UkkoMetsossa

🔵 LUENTO: Enneagrammi lapsen kasvua tukemassa

Luennollaan Pauliina Avola avaa meille mikä on jokaisen persoonallisuuden kukoistuksen kannalta kasvatuksessa olennaista. Hän käy läpi enneagrammiympyrän tyyppi kerrallaan antaen esimerkkejä siitä miten kasvattajat voivat huomioida jokaisen lapsen vahvuuksia ja haasteita.

Pauliina on enneagrammikouluttaja, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen asiantuntija, tietokirjailija, kouluttaja ja väitöskirjatutkija. Tällä hetkellä Pauliina kouluttaa mm. positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettajia. Tutustu Pauliinaan lisää osoitteessa: https://www.positiivinenoppiminen.fi/kouluttajat/

🔵 PANEELI: Enneagrammi, lapset & nuoret

Luennon jälkeen syvennämme lasten ja nuorten näkökulmaa paneelin avulla. Paneelissa haastateltavina on ammattilaisia, jotka tuntevat sekä enneagrammin että tekevät töitä lasten ja nuorten parissa. Paneelissa keskustellaan mm. konkreettisista käytännön kasvatusesimerkeistä. Myös yleisö saa esittää paneelisteille kysymyksiään. Paneelilla on varmasti annettavaa kenelle tahansa lasten ja nuorten kanssa toimivalle – olipa vanhempi, kummi, mummi tai ammattilainen.

Panelisteiksi on kutsuttu Pauliina Avolan lisäksi lasten neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut yrittäjä Maarit Kerkkonen sekä yrittäjä ja perheryhmäkodin sosiaaliohjaaja Sari Koli.

Paneelin vetää työnohjaaja, valmentaja ja lastensuojelun sosiaaliohjaaja Marika Raitaniemi ja seminaarin juontaa yhdistyksemme puheenjohtaja Anne Elina Akola.

🔵 ILLALLINEN

Tapahtuman jälkeen halukkaat voivat kokoontua omakustanteisesti jatkamaan iltaa ja yhdessä syömään ravintola UkkoMetsoon (Kauppakatu 16). Jos osallistut illalliselle, valitse jo etukäteen mieleisesi tilaus ja kerro se ilmoittautumisesi yhteydessä. Linkki menuun: https://www.ukkometso.com/ryhmamenu/

KÄYTÄNNÖN TOIMET

Seminaari on jäsenille ilmainen ja muille osallistumismaksu on 40€. Ei-jäsenet jättävät ilmoittautumisen yhteydessä laskutustietonsa.

Jäsenenä voit ilmoittaa puolisosi tai kumppanisi perhejäseneksi (0€) ja hänkin pääsee maksutta nauttimaan antoisasta päivästä. Ei-jäsenille vinkiksi, että jäsenmaksun hinnalla (30€), pääsee myös ilmaiseksi tähänkin antoisaan jäsentapahtumaan.

Ilmoittaudu nyt (tai viimeistään 13.4.)!

Lämpimästi tervetuloa!

T: Suomen Enneagrammiyhdistyksen hallitus

Anne Elina Akola, Janica Strombom, Auli Malimaa, Marika Raitaniemi ja Anna Sorko

 

Enneagrammi-live-illat tammikuussa

Tammikuu on yhdistyksemme toiminnassa livekuukausi. Järjestämme Espoossa, Jyväskylässä ja Tampereella live-tilaisuudet arvojemme mukaisesti. Eli teemana kaikissa tilaisuuksissa on Ymmärrystä, hyväksyntää ja arvostavia tekoja. 

Yhdessä keskustelemme yhdistyksemme arvoista – mitä ne käytännössä meille merkitsevät. Millaista arvoa ne tuovat elämäämme? Millaisissa tilanteissa koet tulevasi ymmärretyiksi? Mitä hyväksyntä sinulle merkitsee? Ja millaisia arvostavia tekoja toivomme ja toteutamme. 

Peilataan keskustelua enneagrammityyppeihin ja löydetään enneagrammista meille työkalu käytännössä toteuttaa arvomaailmaamme. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan. Voit myös ilmoittaa, jos haluat järjestää omalla paikkakunnallasi live-tapaamisen samalla aiheella. Yhdistys markkinoi tapahtumaa kanavissaan ja voi pienellä summalla osallistua tapahtuman kustannuksiin. 

👉 ESPOO 
ke 18.1. 18–19.45 
Sellon kirjasto Akseli-sali 2.krs. Viaporintori
Ennakkoilmoittautumiset Aulille sähköpostitse auli.malimaa @ iloversum.fi 17.1. mennessä.

👉 JYVÄSKYLÄ 
ke 18.1. klo 18–20 
Jyväskylän kaupunginkirjasto, Ryhmätyötila, 3. krs. Vapaudenkatu 39–41
Ennakkoilmoittautumiset Annalle sähköpostitse anna.sorko @ gmail.com 17.1. mennessä.

👉 TAMPERE 
26.1. klo 18–19.30
Pääkirjasto Metso, Kataja sali
Ei ennakkoilmoittautumista

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

Pikkupaneelit

Helmi-maaliskuussa pidämme pikkupaneeleja keskuksittain aiheella ✨ Kysy tyypeiltä. ✨

Panelistit kertovat itsestään tyyppinsä näkökulmasta asioita, joita haluaisivat ihmisten ymmärtävän. Lisäksi osallistujat voivat esittää paneelisteille mieltään askarruttavia kysymyksiä. Toivomme, yhdessä ja ainutlaatuisten yksilöidemme kautta, voivamme syventävää enneagrammiymmärrystämme sekä auttaa meitä kaikkia kasvamaan ihmisinä ja onnistumaan yhä paremmin läheisissä vuorovaikutustilanteissa.

Pikkupaneelit järjestetään Zoomissa seuraavasti

KEHOKESKUSPANEELI to 2.2. klo 18–20 

TUNNEKESKUSPANEELI ke 1.3. klo 18–20

AJATUSKESKUSPANEELI ti 28.3. klo 18–20

 

Tule panelistiksi

Kutsumme parhaillaan paneeleihin useampia edustajia per tyyppi. Voisitko sinä yhtenä uniikkina tyyppisi edustajana osallistua keskuksesi paneeliin? 

Ilmoittaudu yhdistyksellemme sähköpostitse: enneagrammi.yhdistys @ gmail.com

 

Tapahtumia 2022

Enneagrammin hyödyntäminen työssä -luento 28.9.

(etätapahtuma)

Enneagrammi sopii parhaiten sovellettavaksi eri elämän osa-alueilla. EIF-enneagrammiohjaajat, työyhteisö- ja yksilövalmentajat sekä työohjaajat Sari Hämäläinen ja Marjo Lamminaho valaisevat kuinka enneagrammi avaa meille uusia näkökulmia ja antaa työkaluja työelämään. Ajankohta on keskiviikkona 28.9. klo 18–20

Kuuntele myös Sarin ja Marjon mainiota Miks muut ei tajuu? -podcastia. https://sarihamalainen.com/miks-muut-ei-tajuu-podcast/ https://marjolamminaho.fi/podcast.html tai https://spoti.fi/3zpkCbB

Enneagrammi-live-illat 

Jyväskylä, ti 25.10. 18–20 Teemana Tunnista tyyppisi -testaus

Saat maksutta osallistua EIF:n©️ seinätestiin, jonka tavoitteena on selvittää mitä enneagrammityyppiä edustat. Ensikertalaiset olette siis lämpimästi tervetulleita tutustumaan enneagrammiin ja konkarit tervetuloa jakamaan kokemuksianne ja viihtymään tyypillisen hyvässä seurassa. 

Paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. 

Tampere marraskuussa

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Haluaisitko sinä järjestää paikkakunnallasi enneagrammi-live-illan? Ota sähköpostitse yhteyttä yhdistykseen ja suunnitellaan toteutus yhdessä. Yhdistys markkinoi tilaisuutta ja voi osallistua pienimuotoisesti kustannuksiin.

Tyypit erilaisina oppijoina -luento 1.11.

(etätapahtuma)

Ratsastuksenopettaja Suski Fagerström tulee kertomaan meille miten eri enneagrammityypit oppivat. Hän valaisee myös terveydentasojen tärkeyttä opetuksessa. Lisäksi Suskilta voit kysyä miten enneagrammityypit näkyvät eläimissä.

Ajankohta on 1.11. klo 18–20

Suski on pitkän linjan yrittäjä, enneagrammiohjaaja, huippuvalmentaja ja paljon muuta. Tutustu Suskin työhön www-sivuilla https://www.mindriders.com/

 

Kauden päätapahtuma: Hyvissä väleissä 12.11. 

Läheiset ihmissuhteet ja parisuhde ovat yksi kiinnostavimmista enneagrammin soveltamisaiheista. Seija Taivainen pitää meille luennon Hyvissä väleissä – hyödynnä enneagrammia parisuhteessa. Noin tunnin mittainen luento striimataan. Ilmoittautuminen striimiin avataan lähempänä tapahtumaa.

Seija on parisuhde- ja itsetuntumuskouluttaja sekä työnohjaaja ja enneagrammikirjailija. Hänellä on pitkän linjan kokemus mm. parisuhdekurssien vetämisestä enneagrammia hyödyntäen. Tutustu Seijan verkkosivuihin https://itsetuntemus.wordpress.com/

Luennon jälkeen syvennämme pari- ja ihmissuhdeaihetta paneelin avulla. 

Tarjolla on pientä purtavaa ja aikaa nauttia muiden enneaihmisten seurasta. 

Tapahtuma pidetään lauantai 12.11. klo 14–17.30 Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki.

Tapahtuma on jäsenille ilmainen ja muille osallistumismaksu on 45€.
Ilmoita puolisosi tai kumppanisi perhejäseneksi (0€) ja hänkin pääsee maksutta nauttimaan antoisasta iltapäivästä. Ystävillesi voit kertoa, että kaikki ennen 31.10. jäsenyyttä anoneet ja ennen tilaisuutta jäsenmaksunsa (30€ joka sisältää loppuvuoden ja vuoden 2023 jäsenmaksun) maksaneet uudet jäsenet ovat myös tervetulleita ilmaiseen jäseniltaan. 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tapahtuman jälkeen halukkaat voivat kokoontua omakustanteisesti jatkamaan iltaa ja yhdessä syömään hotellin Bistro Manuun.  

Tarvitsetko hotellihuonetta?
Sokos Hotel Presidentissä on tapahtumaan osallistuville 20 huonetta varattuna 12.–13.11.2022.
Hinnat:
Standard yhden hengen huone 189 euroa/huone/yö
Standard kahden hengen huone 209 euroa/huone/yö
Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan.

Huoneet varattavissa kiintiötunnuksella 15.10.2022 klo 18:00 mennessä. Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset tulee vahvistaa luottokortilla varauksen yhteydessä. 

Varaukset ja lisätiedot: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa varausta tehdessänne kiintiötunnus ”Enneagrammi Hyvissä väleissä”.

www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BENNEAGRAMMI

 

9 tapaa uupua -luento 13.12.

(etätapahtuma)

Aika, jossa elämme haastaa mieltämme, kehoamme ja tunteitamme työelämässä toisinaan uupumukseen saakka. EIF-enneagrammiohjaaja Anna Dianoff-Moisio esittelee meille teeman 9 tapaa uupua – miten työuupumus ilmenee enneagrammityypeissä. Ajankohta on ti 13.12. klo 18–20. Esitys perustuu Annan 2021 haastattelujen pohjalta keräämään pienimuotoiseen tutkimukseen aiheesta.

Varaa päivä kalenteriisi, ilmoittautumislomake avautuu lähempänä tilaisuutta.

Enneagrammiyhdistyksen vuosikokous ja Auli Malimaan luento 13.4.2022 (Zoom)

Kutsumme Enneagrammiyhdistyksen jäsenet vuosikokoukseen keskiviikkona 13. huhtikuuta 2022 klo 17 alkaen. Kokous järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Lämpimästi tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan paikasta riippumatta!

Kokouksen jälkeen saamme kuulla Auli Malimaan enneagrammiluennon ’Itsensä arvostaminen ja rakastaminen enneagrammin valossa’. Auli on arvostettu ja kokenut enneagrammiohjaaja, rakastettu onnellisuusvalmentaja ja pidetty, selkeä luennoitsija.

Jäsenille on lähetetty kutsu, liitetiedostot ja ilmoittautumislinkki sähköpostissa. Tilaisuutta ei tallenneta.

Vuosikokouksessa on sääntömääräinen agenda, jonka mukaan valitaan myös uusi hallitus. Haemme uusia hallitusjäseniä – ilmoita kiinnostuksesi hallitustyöskentelyyn!

Tavataan vuosikokouksessa,

t. hallitus

Enneagrammi – Tyypitys á la Marika Borg 9.3.2022 (Zoom)

Enneagrammi-ilta Marika Borgin seurassa keskiviikkona 9.3.2022! Marika tulee etätapahtumaan kertomaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan enneagrammityypityksestä: saako, voiko, osaako ja kannattaako toista ihmistä tyypittää?

Marika pohtii esityksessään kokemuksiaan toisten ihmisten enneagrammityypin kartoituksesta. Hän myös selventää, mitä pitää ottaa huomioon, jos ja kun joku ei löydä omaa enneagrammityyppiään. Marika jakaa kanssamme neljä olennaista kohtaa liittyen aiheeseen. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus enneagrammin kouluttamisesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Enneagrammi-ilta on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Seuraathan meitä esim. Facebookissa tai enneagram.fi/tapahtumat. Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä yhteisöömme, voit liittyä jäseneksi täällä.

Tervetuloa!

Ennagrammi ja erityisherkkyys 31.1.2022 (Zoom)

Vuoden 2022 ensimmäinen tapahtuma on Elina Akolan luento Ennagrammi ja erityisherkkyys. Tapahtuma järjestetään maanantaina 31.1.2022 klo 18 – 20 etäyhteydellä (Zoom).

Enneagrammi-illan aiheita ovat: Mitä erityisherkkyys on?; Enneagrammityypit ja erityisherkkyys; Elämyshakuisuus ja sosiaaliset vaistotyypit; Vuorovaikutustyyli, konfliktityyli ja herkkyys; Henkisen hyvinvoinnin tasot; Kokonaisvaltainen hyvinvointi – ainutlaatuinen yksilöllisyys

Luento on osallistava ja sisältää pienryhmäkeskustelua.

Elina Akola on FM, KM, Integrative Enneagram Practitioner, Transformational Presence Coach ja MB Master Coach. Elinalla on yli kymmenen vuoden kokemus enneagrammiin perustuvasta Coachingista sekä erityisherkkiin liittyvistä koulutuksista ja valmennuksista. Lisäluettavaa erityisherkkyydestä löydät Elinalta: Itseohjautuvuus ja intuitio – suunnistus työyhteisön supervoimiin.

Kannattaa ilmoittautua mukaan, luvassa on erittäin mielenkiintoinen parituntinen erityisherkkyyden maailmaan!

Enneagrammi-ilta on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä yhteisöömme, voit liittyä jäseneksi täällä.

Lämpimästi tervetuloa! 

Enneagrammi työelämässä -paneelikeskustelu 29.11.2021 (Zoom)

Tervetuloa ’Enneagrammi työelämässä’ -etätapahtumaan maanantaina 29.11.2021 klo 18-20!

Yhdistyksen päätapahtuma on tänä vuonna paneelikeskustelu, jonka aiheena on enneagrammi omassa ammatissa. Paneelin teema innostaa meitä ajattelemaan enneagrammia työkaluna päivittäisessä tekemisessämme ja saamme illan aikana tutustua, miten arvoisat panelistimme hyödyntävät enneagrammia omassa työssään ja mitä ajatuksia heillä on tulevaisuuden suhteen.

Keskusteluun osallistuu kattava otos eri toimialojen edustajia: kaupan ala, koulutus, tutkimus, valmennus, terveys, terapia, musiikki, johtaminen, verotus sekä kansainvälinen toiminta. Panelistimme edustavat eri enneagrammityylejä, jotka näkyvät ja kuuluvat keskustelussa. Tulossa on mielenkiintoinen ilta!

Enneagrammipaneeli on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että tilaisuutta ei tallenneta.

Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä yhteisöömme, voit liittyä jäseneksi täällä.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan paneelikeskustelua!

Enneagrammi tutuksi -etätapahtuma 10.11.2021

Suomen Enneagrammiyhdistys järjestää ke 10.11.2021 klo 18-20 Enneagrammi tutuksi -webinaarin, joka antaa perustietämyksen enneagrammista ja sen hyödyntämisestä itsetuntemuksen ja ihmisten moninaisuuden ymmärtämisen tukena. Webinaari sisältää enneagrammin yleisesittelyn sekä kaikkien 9 tyypin esittelyn kasvu- ja stressisuuntineen.
 
Webinaarin toteuttavat Minna ja Mari:
 
Minna Raiko (Enneagrammi Seiska) on HR-asiantuntija-valmentaja sekä ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja psykoterapeutti. Minna käyttää enneagrammia konsultoinnissaan ja valmennuksissaan taustatukena. Enneagrammin avulla voi päästä syvällisiin oivalluksiin vuorovaikutushaasteiden ratkaisuissa ja onnistumisen varmistamisessa. etunimi.sukunimi@mielenhelmi.fi
 
Mari Blomqvist (Ennegrammi Kakkonen) on sertifioitu Enneagram Practitioner, NLP Master Practitioner ja sertifioitu Results Coach. Mari käyttää työssään työyhteisövalmentajana enneagrammia säännöllisesti mm. coachingin tukena ja työyhteisöjen moninaisuuden ymmärtämiseksi ja hyödyntämiseksi. Marin mielestä enneagrammissa on loputtomasti mahdollisuuksia ja siksi se on niin kiehtova työkalu. etunimi.sukunimi@paravita.fi
 
Webinaari sisältää luento-osuuden lisäksi pienryhmätyöskentelyä, jonka kautta saa varmuutta omaan enneagrammityyppiinsä. Ennen webinaaria voit käydä tekemässä ennegrammiin pohjautuvan Tunnista itsesi® -persoonallisuustestin.
 
Webinaari on avoin ja maksuton tilaisuus, ja se järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että tilaisuutta ei tallenneta.
 
Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen ja haluat liittyä mukaan yhteisöömme, voit tehdä sen täällä.
 
Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!
 

Emilia Vasko-Kujala: ’Yhdeksän polkua henkiseen kasvuun’ 16.9.2021 (Zoom)

Emilia Vasko-Kujala, KEHTO KOULUN perustaja ja pääopettaja, luennoi meille syyskuussa aiheesta ’Yhdeksän polkua henkiseen kasvuun – miten enneagrammi voi tukea kunkin ennea-tyypin henkistä kasvua ja kypsymistä’. Enneagrammiyhdistyksellä on ilo saada järjestää tämä henkisen enneagrammin luento. Tapahtuma on paitsi tiedollinen myös kokemuksellinen, sisältäen lyhyitä hiljentymisiä, meditaatioita ja pieniä harjoitteita.

”Ihmisyydessä, meissä jokaisessa ihmisenä, on potentiaalia ja huimaa syvyyttä, josta emme ole ehkä omassa arjessamme tietoisia. Tai saamme siitä aavistuksia hiljentyessä, kohdatessa, avautuessa elämälle. Enneagrammi upeana ja monipuolisena ihmisyyden ymmärtämisen työvälineenä, tarjoaa karttaa ja viitekehystä asettua tutkimaan jokaisessa ennea-tyypissä avautuvaa spesifiä henkisyyden ulottuvuutta ja polkua tuon syvyyden äärelle. Aivan kuten psykologisessa kypsymisessäkin myös henkisellä matkallamme olemme sokeita tai ennakkoluuloisia asioille, jotka ovat kasvuamme kannalta välttämättömiä. Enneagrammin henkinen viisaus ei liity mihinkään tiettyyn uskontoon tai uskomusjärjestelmään ja se voi hyväksyvällä viisaudellaan helpottaa ja auttaa meitä katsomaan itseämme kokonaisena, lempeän tarkasti, viitoittaen polkua, joka avaa suurinta potentiaaliamme.”

KEHTO KOULU on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu, jonka Emilia on perustanut vuonna 2011 yhdessä yhtiökumppaninsa ja aviomiehensä Tommi Charanpal Singh Kujalan kanssa. KEHTO KOULUN pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma, jossa Enneagrammin opetuksella on olennainen sija itsetuntemuksen syventämisessä ja oman autenttisen äänen avaamisessa. Kehdossa enneagrammin tutkiminen on paitsi psykologinen prosessi, myös sielullinen ja henkinen tutkimusmatka. Emilia on opettanut oman liki 15-vuotisen enneagrammitaipaleensa aikana tätä henkisen kasvun välinettä sadoille retriittiläisille. Lisää tietoa Kehto Koulusta löydät täältä: www.kehtokoulu.fi sekä www.kehtokouluverkossa.fi.

Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä (Zoom). Ilmoittaudu mukaan! Onnistuneesta ilmoittautumisesta sinulle lähetetään vahvistus ja Zoom-linkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et vielä ole Suomen Enneagrammi ry:n jäsen, liity mukaan yhteisöömme täältä.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on saatavissa jälkeenpäin. Tilaisuuden lopussa on aikaa kysymyksille, niiden tallentamisesta sovitaan kuitenkin yhdessä. Muuta aineistoa ei jaeta, joten otathan muistiinpanovälineet esille.

Tapahtuman muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!

Heinäkuussa virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021

16.-18. heinäkuuta 2021 järjestetään ensimmäinen virtuaalikonferenssi IEA Global Conference 2021. Katso kansainvälisen konferenssin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Kolmipäiväisessä konferenssissa pidetään yli 80 presentaatiota. Suomalaisia esiintyjiä ovat Marika Borg, Viivi Pentikäinen ja Sari Vuohtoniemi. Konferenssin tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuukauden ajan, elokuun puoliväliin asti.

 

World Enneagram Day 29.5.2021 (Zoom)

Enneagrammipäivän tallenne on julkaistu. Videolla esiintyy kymmenen maata Euroopasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Lisäksi esittäytyvät USA:n Chapterit. Youtube-kuvauksesta näet kunkin maan aikataulun. Suomen osuus alkaa 38 minuutin kohdalta.

Seuraava globaali Enneagrammipäivä järjestetään 28. toukokuuta 2022.

Maailmanlaajuista World Enneagram Day -päivää juhlittiin 29.5.2021. Katso Suomen ennakkovideotervehdys!

Enneagrammipäivänä järjestettiin kansainvälistä ohjelmaa klo 16 alkaen (Suomen aikaa). Lue lisää maksuttomasta virtuaalitapahtumasta, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa!

Yhteystiedot

  • Yhdistyksen sähköposti: info @ enneagram.fi
  • Jäsen, muistathan ilmoittaa meille, jos oma sähköpostiosoitteesi vaihtuu! (Ja tarkistathan varmuuden vuoksi, ettei jäsenpostia mene roskapostilaatikkoon.) 

Yhdistys sosiaalisessa mediassa

Hallitus kaudella 2022-2023

  • Puheenjohtaja Elina Akola
  • Anna Dianoff-Moisio
  • Marika Raitaniemi
  • Anna Sorko
  • Janica Stormbom

Tietosuojaseloste